Zdroj: http://www.hanuskoviny.cz/index.php?a=68  •  Vydáno: 7.7.2009 22:13  •  Autor: Ruda

Summercamp XXIV

Prachatice, 6.7.2009 - 9.7.2009
Neúplné fotografické ohlédnutí za jedním báječným týdnem.

PONDĚLÍ

Účastnící se sjeli a pak zjeli :-))
Skejtová část programu (ollie contest, best trick na banku a a slalom contest) byla pro nepřízeň počasí zrušena. Kulturní část (koncerty skupin Dead Pope´s Company a Wayward Caines) proběhla podle plánu v music clubu Park hotelu Prachatice. Za zmínku stojí, že skupina Wayward Caines vystupovala poprvé v ČR. Fotky z jejího vystoupení najdete níže ve fotogalerii z večerního programu.
Navíc, neplánovaně, po koncertech proběhla před music klubem za smíšených pocitů diváků i zúčastněných kulturně-sportovní exhibice známé strašnické formace ALKOGANG. :-DDD

Ostatní fotografie z tohoto dne jsou nepublikovatelné. Chodí sem děti i rodiče a navíc lidé ve stavu podobném mrtvolám, invalidům,s méně oduševnělými výrazy ve tvářích ap. nemají být foceni. Není li to předmetem zadání samozřejmě :-))
V galerii najdete i fotky členů skupiny Wohnout, kteří se večer v klubu objevili :-)

pondělí - večerní program


ÚTERÝ


Pršet začalo až večer a tak celý den proběhl podle plánu.
Přes den závody na handrailu a o nejvyšší ollie přes funbox. Večer pak v music clubu koncerty a vyhlášení výsledků skejtových závodů.

Závod na railu, do kterého se přihlásilo 9 jezdců, vyhrál Michal Přibyla.
Závod o nejvyšší ollie, do kterého se přihlásilo rovněž 9 jezdců, vyhrál Martin Hanusek. Přeskočil laťku ve výši 120 cm.

Po tomto závodě pokračovali závodníci již mimo soutěž, exhibičně, ve snaze o nejvyšší ollie a o pokoření rekordu parku z minulých let v této disciplíně. Vyrovnat rekord, tj. přeskočit laťku ve výši 150 cm se podařilo Martinu Hanuskovi. Nejlépe si však, novým rekordem, s touto disciplínou v exhibici poradil Adam Chválek. Přeskočil laťku ve výši 160 cm.
Fotky a sequence ze závodů na railu a o nejvyšší ollie najdete níže v jednotlivých galeriích.

úterý - Jezdecké
úterý - Ostatní ze závodů
úterý - večerní program
úterý - sequence #1
úterý - sequence #2
úterý - sequence #3
úterý - sequence #4

STŘEDA

Přes proměnlivé počasí se podařilo odjet oba plánované závody, a to závod v minirampě a Game of S.K.A.T.E.

Závod v minirampě vyhrál Kamil Poč, druhý byl Láďa Hlaváček a třetí byl Michal Musil. Fotky ze závodu najdete níže v příslušné galerii.
Game of S.K.A.T.E. byl trochu atypický, protože kvůli počtu závodníků nakonec do finále postoupili 3 jezdci, místo obvyklých dvou. Závod vyhrál Radek Vaněk, druhý byl Aleš Bubla a třetí skončil Pepa Sklenář. V galerii najdete fotky a sequence z finále.

I kulturní část středečního programu proběhla podle plánu v music clubu zejména vystoupenám skupin The Blind Daters a Skapollo. V přestávce mezi koncerty vyly vyhlášeny výsledky závodů z tohoto dne.

středa - Game of S.K.A.T.E.
středa - závod v minirampě
středa - večerní program
středa - sequence #1
středa - sequence #2
středa - sequence #3
středa - sequence #4


ČTVRTEK

Ve čtvrtek se pro proměnlivé počasí povedlo odjet jen street contest, do kterého se přihlásilo 17 jezdců.
První byl Adam Pelc, druhý Martin Hanusek a třetí ? Strniska (jeho křestní jméno neznám - omlouvám se mu).
Večerní část programu, tj. především koncerty skupin Left to Face a The Ownroadies proběhla podle plánu. V přestávce mezi koncerty proběhlo vyhlášení závodu ve streetu.
Fotky z večerního programu, včetně vyhlášení najdete níže v galerii. Bohužel street contest jsem prospal spánkem spravedlivých a tudíž nenafotil.Za to se všem,především pak pořadatelům a jezdcům, omlouvám.
Vzniklo to nevinně. Počasí bylo proměnlivé, vypadalo to, že se závod nepojede. Řekl jsem si, zdřímnu si tak 20 min, no a byly z toho 3 hod a cca 20 min.:-). To je prostě život ... Tak jsem vám dal do galerie z večerního programu k vyhlášení alespoň startovní a zároveň výsledkovou listinu.

čtvrtek - večerní program


A mé hodnocení SummerCumpu? To si vážení nechám pro sebe, ale věřte, že pokud mi to příští rok jen trochu vyjde, jsem na této akci znovu, a to celý týden !!!. :-D